Translate

tisdag 11 mars 2014

Dags för ett litet friskt mellanmål.

Frukt äter ju många som ett snabbt o bra mellanmål, så även jag, men idag blev det nästan som en liten fruktbakelse faktiskt.
Jag tog en förpackning Santa Marias extra creamy cocnutmilk från kylen, tog ur det tjocka gräddiga övre lagret och litegrann av det rinniga, vispade det i en kall skål med en gnutta agavesirap, vaniljpulver och lite kokosmjöl tills det blev som vispgräddelikt.
Skalade o skivade en Kiwi och lade skivorna på ett fat, klickade på kokosgrädde på toppen och skedade ur en passionsfrukt över det hela.
Vansinnigt gott!
Även detta var ju enkelt





Resterande Kokosgrädde sparar jag i kylen i en liten tät burk ifall någon annan blir sugen.
Sedan jag upptäckte detta med Raw Food så har jag även fått prova på en massa annorlunda smakkombinationer som t.ex dessa små choklad o jordnötsfudgebitarna, de innehåller även mosad banan,sötade med Yaconsirap.





De är väl inte precis de snyggaste godsaker jag tillverkat men goooda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar