Translate

fredag 13 juni 2014

Saffransgult är gott

Lunchen fick i dag bli en supergod energigivande smoothie gjord på både juice och hela frukter


I juicemaskinen körde jag först en skalad o delad ananas, en apelsin, en citron.
Hällde över juicen i blendern och tillsatte en mango, en avokado, en näve Gojibär, en dryg msk kokosolja, en dryg tsk macapulver.
Lät alltihop gå runt på högsta effekt tills en len saffransgul o krämig smoothie
kommit till världen.
Det blev faktiskt två stora glas, så jag sparar en i kylen o tar med mig till Katrineholm i kväll när jag ska vara barnvakt till Oliver. Perfekt matsäck!
Vill man ha den kall är det bara att lägga is i glaset först.
Eller så gör man glass utav den o fryser in i portionsförpackningar av något slag. Väldigt variationsrik föda det här! Hihihihi



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar